Paieška

Odos stangrinimas, jauninimas lazeriu

2018-08-13

Odos stangrinimas, jauninimas – veiksminga ir efektyvi lazerinė procedūra, atgaivinanti pavargusią, elastingumą praradusią ir senstančią odą. Procedūros metu išlyginamas smulkių raukšlelių tinklas, suaktyvinama kolageno ir elastino gamyba, todėl oda tampa stangresnė ir įgauna švytėjimą.

Kada verta rinktis odos stangrinimo, jauninimo procedūrą?

Kiekvieną dieną mūsų odą veikia ne tik organizme natūraliai vykstantys biologiniai procesai, bet ir aplinka bei gyvenimo būdas. UV spinduliai, stresas, įtempta dienotvarkė, miego stoka ir žalingi įpročiai – visa tai laikui bėgant palieka žymę mūsų veiduose. Pradedame pastebėti raukšleles, kurių anksčiau nebuvo, pigmentacijos pakitimus, o ir pati oda tampa nebe tokia elastinga, praranda švytėjimą. Laiku susirūpinus, visus šiuos odos pokyčius galima pašalinti ne skalpeliu, bet švelnia ir neinvazyvia lazerine odos stagrinimo, jauninimo procedūra.

Kaip veikia lazeris?

Atliekant šią procedūrą – MeDioStar NEXT lazeriu yra veikiami tik gilieji odos sluoksniai, o viršutinis –  lieka nepaliestas. Beskausmės procedūros metu lazerio spinduliu yra suaktyvinama kraujotaka bei stimuliuojamos už kolageno bei elastino skaidulų gamybą atsakingos ląstelės – fibrolastai. Padidėjus kologeno kiekiui ir suaktyvėjus kraujotakai – oda pastebimai atjaunėja, tampa lygesnė, švytinti ir elastingesnė.  

Kiek procedūrų prireiks?

Procedūrų kursas paskiriamas individuliai, atsižvelgiant į Jūsų odos būklę. Siekiant geriausio rezultato, gali būti atliekamos 3-6 procedūros kartą per mėnesį.

Kaip pasiruošti procedūrai?

Kelias savaites prieš šią procedūrą rekomenduojame vengti deginimosi saulėje ir soliariume.

Rekomendacijos po procedūros

Kelias savaites po procedūros nesideginkite saulėje ir soliariume.

Kas atlieka procedūrą?

Procedūrą atlieka biochemikė, grožio terapeutė ir sertifikuota lazerio specialistė Laura Rutkauskienė (klinika LA|DERMA)

0
    0
    Krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę