Paieška

Zemits Meister daugiafunkcis kosmetologinis prietaisas

2021-06-07

Zemits Meister – daugiafunkcinis kosmetologinis prietaisas, turintis net 8 funkcijas.Tai unikalus, šiuolaikiškas aparatas, kurio pagalba galima kombinuoti ne vieną funkciją procedūros metu, kad būtų galima pasiekti greitesnius ir geresnius rezultatus.

Funkcijos:

  • Ultragarsinis veido valymas – tai vienas moderniausių ir efektyviausių metodų taikomų šiuolaikinėje kosmetologijoje.  Ši efektyvi valymo procedūra, atliekama naudojant ultragarso bangas skleidžiantį aparatą. Procedūros metu išvalomi juodi inkštirai esantys ant odos paviršiaus, pašalinamos negyva ir t.t. Atliekant procedūra pagerinana kraujo ir limfos cirkuliacija, padidinamas ląstelių laidumas.
  • Deimantinė mikrodermabrazija – tai intensyvus giluminis odos valymas. Viršutinis epidermio sluoksnis pašalinamas švelniai šlifuojant odą unikaliais lazeriu apdirbtais deimantais, o vakuuminis siurblys įsiurbia negyvas nušlifuotas epidermio ląsteles, kurios nusėda ant specialaus vienkartinio filtro. Saugiai pašalinamos suragėjusios epidermio ląstelės, pagerėja odos regeneracija, kraujotaka, didėja odos stangrumas ir elastingumas.
  • Radijo dažnių procedūra – tai procedūra, per kurią naudojama radijo bangų energija, sukelianti intensyvų karštį giliajame odos (dermos) sluoksnyje. Būtent šis karštis priverčia odoje esantį ir dėl amžiaus procesų išsitampiusį kolageno (baltymo, suteikiančio odai stangrumo) tinklą trauktis ir iš dalies degeneruoti. Be to, karštis ir pakitęs kolagenas aktyvina fibroblastus (ląsteles, gaminančias kolageną). Taip formuojasi naujas, tvirtas, standus odos kolageno tinklas, kuris suteikia odai stangrumo, ją iškontūruoja, neleidžia raukšlėtis.
  • Elektroporacija – neinvazine mezoterapija yra paprastas, efektyvus ir neskausmingas fizioterapijos metodas. Procedūroms naudojama elektros srovė, kuri padeda  padidina ląstelių membranų pralaidumą daugiau nei 400 kartų, o veikliųjų medžiagų poveikį iki kelių tūkstančių kartų, todėl labai geri rezultatai matomi iš karto.
  • Vakuuminė terapija – itin veiksminga procedūra, tonizuojanti veido raumenis, skatinanti mikrocirkuliaciją veido odoje bei spartinanti kolageno gamybą. Procedūros metu greitėja medžiagų apykaita odoje, kraujo cirkuliacija, suaktyvėja odos regeneracija, toksinų pasišalinimas, ženkliai pagerėja odos tonusas. Procedūra yra maloni bei veiksminga, sprendžiant tokias odos problemas, kaip odos senėjimas, dehidratacija (sausumas), riebi, jautri, pigmentuota, papilkėjusi ar skaistumą praradusi oda.
  • Krioterapija – tai modernus odos senėjimo požymių korekcijos metodas, užtikrinantis veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į gilesnius odos sluoksnius, panaudojant šaltį. Procedūros metu neinvaziniu aplikatoriumi oda paveikiama šalčiu. Tokiu būdu gerinama mikrocirkuliacija ir metaboliniai procesai, didinamas odos pralaidumas, gerinamas veikliųjų medžiagų prasiskverbimas.
  • Oksigenacija – odos gydymas, naudojant hiperbarinio deguonies metodą, skirtą odai sudrėkinti ir padaryti ją ryškesnę ir stangresnę be adatų: tai malonus, neskausmingas gydymas, o estetinis rezultatas yra tiesioginis. Procedūros metu aukšto spaudimo deguonies srove giliai į odą atsargiai įpurškiamas deguonies ir aukšto efektyvumo kosmetinių preparatų mišinys, kuris pripildo odą vitaminų, ją sudrėkina. Suspaustame koncentrate esančios kosmetinių priemonių mišinys ir deguonies molekulės prasiskverbia giliai į odą.  Deguonis stimuliuoja odos atsinaujinimą.
  • LED ir mikrosrovių terapija. Mikrosrovių terapija – tai gydymas elektra. Ši technologija padeda pasiekti nuostabių rezultatų siekiant sumažinti odos raukšles, sustabdyti jų atsiradimą ir neprarasti odos elastingumo. Mikro impulsinis veido masažas, turi tiesioginį poveikį veido raumenims bei raukšlių formavimosi prevencijai. Pertempti raumenys atpalaiduojami, nuo veido pašalinama įtampa, akivaizdžiai sumažėja įvairaus tipo raukšlių (ypač mimikos), stiprinamas veido ovalas, modeliuojama veido forma, gerėja bendras audinių tonusas. LED terapija – tai procedūra, aktyvinanti odos ląstelių funkcijas, skleidžiant intensyvų ir siaurą šviesos spektrą. Ši terapija yra viena iš neagresyvių technologijų, kuri gali būti sėkmingai naudojama skatinant kolageno sintezę, mažinant raukšles, šalinant pigmentines dėmes, taip pat ypač efektyviai galima naudoti aknės gydymui.

Funkcijų kombinavimą kiekvienam klientui kosmetologė parenka individualiai.

0
    0
    Krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę